Часник, який був замочений в Червоному вині – Допомагає при різних Хворобах!

Дуже ефективно! Допомагає практично завжди!

Це рослинний лікарський засіб поєднує в собі корисні властивості часнику і червоного вина, отримана суміш, здатна запобігти багатьом захворюванням, очистити кров, зміцнити імунну систему, усунути поганий холестерин, поліпшити діяльність серцево-судинної системи, вивести надлишок солі з організму, збільшити витривалість, дати енергію і боротися з різними інфекціями.

Часник, льон і мед – ця комбінація вбиває будь-яку застуду!

Ось що вам потрібно: 

12 зубчиків часнику;

1/2 літра червоного вина гарної якості.

Очистіть часник і змішайте його в скляній банці з половиною літра вина. Ми рекомендуємо використовувати часник, який продають бабусі на ринку, а не величезну кількість китайського часнику з в супермаркетів.

Китайський часник містить більш високу кількість миш’яку і має низькі терапевтичні властивості. Крім того, ви можете розрізати часник навпіл, в такому вигляді він буде дозрівати краще, а ефект від настойки буде більш потужним. Однак в такому вигляді, смак настойки буде досить специфічним.

Закрийте баночки з сумішшю і зберігайте протягом двох тижнів в місці, захищеному від сонячного світла. У той же час, збовтувати її 2-3 рази на день.

І, нарешті, рідину фільтрують і зберігають в непрозорому контейнері.

Цей еліксир можна робити по крайній мірі, два рази на рік. Протягом місяця п’ють по 2-3 чайні ложки в день.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *